Uwnota.nl wordt Infomedics

Geachte patiënt,

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan uwnota.nl.

Met ingang van 7 februari 2017 verandert uwnota.nl zijn naam in Infomedics. Dat is ook nu al de naam van het bedrijf achter uwnota.nl. Eén bedrijf, één naam. Dat is voor iedereen duidelijker.

Wat verandert er?

U ontvangt vanaf februari 2017 rekeningen met daarop de naam en het logo van Infomedics. Als u meer informatie wilt over uw rekening kunt u daarvoor straks terecht op www.infomedics.nl. Het  IBAN (het bankrekeningnummer) blijft het zelfde, maar de tenaamstelling bij internetbankieren verandert vanaf februari 2017 in Infomedics. Als u van uwnota.nl digitale rekeningen krijgt, ontvangt u die straks van Infomedics.

Wat blijft hetzelfde?

Alle betalingsafspraken en –voorwaarden blijven het zelfde. U kunt Infomedics op het zelfde telefoonnummer bereiken dat u gewend bent te bellen . En u krijgt de zelfde mensen aan de telefoon als nu.

Hebt u vragen?

Kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen op www.uwnota.nl. Komt u er niet uit, bel dan gerust met de Servicedesk op 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek).

Met vriendelijke groet,

Tandartspraktijk Kattenbroek

Publicatiedatum: 09-06-2017


« Terug naar het overzicht